Compass Relationship Management: Uw Enterprise Information Platform

Luchthavenweg 81,
5657 EA Eindhoven,
Nederland

a

Boek een strategie sessie

Loopt u tegen de grenzen van uw huidige systemen aan? En kan uw leverancier u niet verder helpen?
Of heeft u geen overzicht meer over alle beschikbare data?
Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek waarbij wij u kunnen inspireren richting nieuwe mogelijkheden.

Waar kan Compass uw bedrijf mee van dienst zijn?

Beschrijf in het kort uw uitdaging of probleem. Kijk voor inspiratie op onze Product pagina of naar onze klantcases. Hier geven wij voorbeelden van de klantuitdagingen met de door ons geïmplementeerde oplossing.

Frequently Asked Questions

Hieronder een samenvatting van de veelgestelde algemene vragen. Deze lijst wordt regelmatig aangepast en abonnees op onze nieuwsbrief krijgen deze automatisch toegestuurd.

Ik gebruik Salesforce al. Heeft Compass dan nog toegevoegde waarde?

Compass is geen concurrent van Salesforce, maar kan als add-on informatie ontsluiten die u helpt tijdens uw marketing of sales proces. En dat tegen zeer lage kosten.

Wij lopen vast in onze "Big Bang" ERP uitrol. Hoe kunnen jullie helpen?

Een groot standaard implementatieconversie project vraagt een zeer gedegen aanpak richting de nieuwe omgeving. En de uiteindelijke migratie is complex en komt nooit op het juiste moment. Wij hebben een methodiek ontwikkeld die gefaseerde migratie mogelijk maakt en daarmee in veel gevallen ook gefaseerde ingebruikname van de nieuwe omgeving.

Wij werken veel met ZZP-ers, maar krijgen die niet goed in ons huidige systeem.

Een veelgehoord probleem met bestaande software. Deze is geschikt voor bedrijven met medewerkers of voor ZZP-ers. Wij combineren deze informatie in ons model zodat deze data dynamisch te combineren is. Voorbeeld is als u een ZZP-er inzet op een project van een klant.

Werkt jullie systeem in de Cloud of On Prem?

Beide opties zijn mogelijk en we hebben veel ervaring met beide situaties. Moderne architecturen vragen vaak om Cloud based applicaties, maar sommige van onze klanten houden de applicatie graag volledig onder eigen beheer in hun lokale datacenter.

Wat bedoelen jullie precies met het integreren van het B2B model met het B2C model?

Huidige systemen maken vaak een keuze qua model afhankelijk van de markt waarin ze opereren. Voor ons is het naadloos laten aansluiten en combineren van zowel relaties, contactpersonen en natuurlijke personen de standaard.

Ik ben een ZZP-er en de meeste software is te duur of biedt niet de juiste mogelijkheden.

Ons flexibele model biedt zonder maatwerk al voldoende ruimte om specifieke kleinschalige wensen te vervullen. En voor deze doelgroep hebben we een speciale aanbieding die aansluit op uw financiële ruimte.

Ondersteuning bij M&A trajecten?

Zoekt u een snelle oplossing voor de opslag en verwerking van data uit een overname? En migratie van die data in uw bronsysteem op het moment dat u het beste uitkomt? Dan kan onze flexibele database met workflow functionaliteit snel als tijdelijke opslag worden ingezet.

Multi language?

Vanzelfsprekend. Wij richten ons ook op bedrijven met buitenlandse vestigingen. Onze applicatie is volledig in te richten op uw specifieke taken en naamgeving.

Levenscyclus huidige systemen verlengen?

Jazeker. Vaak zijn klanten tevreden over 95% van hun applicaties, maar mist er één cruciale functionaliteit om de noodzakelijke aansluiting op het business proces te ondersteunen. Kijk dan eens naar onze toepassingen om dit alsnog te realiseren in of direct naast uw huidige omgeving.