Compass Relationship Management: Uw Enterprise Information Platform

Luchthavenweg 81,
5657 EA Eindhoven,
Nederland

a
Samen met Compass op weg naar echte resultaten

Het uitgangspunt van een project of implementatie is het bereiken van het vooraf bepaalde doel, en dan bij voorkeur tegen een vooraf overeengekomen budget en tijdschema. Maar het probleem begint vaak al bij het beschrijven van het werkelijke doel: hoe vaak ben je echt in staat om dat vooraf te beschrijven? 

Vanuit het oogpunt van de leverancier wordt van de klant verwacht dat hij zijn doelen scherp voor ogen heeft en uiteraard in detail op papier, maar hoe realistisch is dat in je eigen bedrijf waar de prioriteit ligt bij het operationele proces? 

Dus moest het roer om en zijn we Agile gaan werken. Een mooi woord dat vaak wordt gebruikt om aan te geven hoe flexibel we zijn. De software moet wel mee in de verandering, maar die zit vaak vast in de standaard modellen en is niet ingericht op constante verandering. 

Al met al een duivels dilemma waar je als klant weinig controle over hebt.  

Vanaf het begin hebben wij hier onze eigen invulling aan gegeven: onze flexibele database stelt ons in staat mee te bewegen met de aanvullende wensen van de klant gedurende de gehele Compass lifecycle. Onze implementatiemethodiek “True North” speelt hierop in en geeft u als opdrachtgever altijd de ruimte om stappen terug te doen in uw project zonder dat dit ten koste gaat van de bereikte tussenresultaten. Dit leidt tot een beter eindresultaat zonder extra kosten.  

Onze ervaring met het implementeren van software oplossingen in combinatie met onze Compass oplossing maakt het mogelijk om op een echte Agile manier te werken. Dit betekent dat we niet uitputtend een optimaal model uitwerken, maar de oplossing vanuit de juiste richting opbouwen en bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Zo bouwen we samen met u in het juiste tempo naar het einddoel. Het grote voordeel: op korte termijn kunt u al gebruik maken van de eerste quick wins voor uw organisatie. 

Geschreven door Chris Pieterse

21 juli 2022