Compass Relationship Management: Uw Enterprise Information Platform

Luchthavenweg 81,
5657 EA Eindhoven,
Nederland

a
Voor wie is Compass en wat kun je ermee doen

De afgelopen tijd hebben we ons met name gericht op de voordelen en aanpak van Compass, maar we merken dat we veel vragen krijgen over de gerichte toepassing ervan. Het gaat dan meer over het functioneel gebruik, in plaats van het technisch perspectief. Deze post is de aftrap van een aantal concrete toepassingen zoals die nu al door klanten gebruikt worden.  

Om te beginnen is Compass een applicatie waarin je als gebruiker alle data kunt vinden die je nodig hebt om je werk te doen. Dat is een belangrijk algemeen uitgangspunt. Mocht je dus als gebruiker niet alle data kunnen invoeren of terugvinden om je werk te kunnen doen, lees dan vooral verder! Het maakt hierbij dan ook niet uit in welk werkgebied je zit. Compass is breed inzetbaar.  

Eigenlijk zijn er voor ons drie soorten klanten: 

1) Start-up’s die een groei doormaken en op het punt staan één of meerdere nieuwe applicaties aan te schaffen, maar nog niet de investering kunnen doen voor een volledig nieuw applicatielandschap. Compass helpt je dan om die groei te faciliteren in de juiste stappen. 

2) Klanten die al een complete omgeving hebben, maar niet tevreden zijn over de werking  van hun applicatiies. Dit kan ontstaan door het invoeren van andere werkprocessen of een verandering van de informatiebehoefte. In die gevallen wordt Compass ingezet om de “gaten”te dichten. 

3) Klanten die door een splitsing of samenvoeging van bedrijfsactiviteiten geen eenduidig applicatielandschap meer hebben. Compass kan in die gevallen ondersteunen in de afsplitsing van de juiste informatie of juist het bijeenbrengen van deze informatie. 

Mocht je je nou herkenning in bovenstaande? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvende kop koffie. 

Geschreven door Gijs Pieterse

29 juli 2022